Black Clover

0 1
Read Time:1 Minute, 5 Second

Black Clover segueix la història de dos nois, Asta i Yuno, que creixen en un orfenat de l’església de Hage, ubicada al Regne del Trébol. Tots dos s’han criat en un món on tothom té l’habilitat de manipular el Poder Màgic. Tot menys Asta.

Yuno

Però això no l’aturarà per convertir-se en un Cavaller Màgic igual que Yuno en fer els 15 anys. Yuno aconseguirà el grimori d’un trèvol de quatre fulles, objecte que ajuda a canalitzar la màgia del vent. No obstant, Asta no en rep cap. Tots dos intentaran convertir-se en el nou Rei Mag.

Grimori de 5 fulles

Poc després de que Yuno rebes el seu grimori el va atacar una persona per gelosia i en aquella ocasio l’estaben apallisant i Asta el va intentar salvar aixi mentre o intentava graciès a la seva força de voluntat va aconseguir un grimori del mes extrany un de 5 fulles del que diuen es on viuen els dimonis.

En aquest grimori nomes hi havia una pagina escrita on es trobava una espasa d’antimagia. Un any desprès es van dirigir cap a la capital per a unirse a un dels gremis per a protegir el seu pais i com hem dit abans per a estar un escalafor mes alt per a ser Rey mag.

Asta
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *