Saiki K

0 1
Read Time:1 Minute, 50 Second

Es un manga de comedia escrit per Shuichi Aso. Es tracta d’un noi de secundaria que es diu Saiki Kusuo, al qual va tenir la sort de neixer amb tota mena de poders psíquics, no obstant a pesar de tenir tots aquests poders, ell troba moltes dificultats en la seva vida.

Saiki Kusuo

Kukomi Teruhashi es va enamorar de Saiki el dia del seu aniversari, la seva bellesa té efecte gairebé amb qualsevol persona, els únics amb què no funciona aquells que estimen ja algú més, veuen a tots per igual o són capaços de veure la seva veritable naturalesa.

Kukomi Teruhashi

Saiki explica la raó per la qual no pot llegir la ment de Riki Nendō, és perquè aquest pensa a la mateixa velocitat a la què parla, i que no es pot llegir una ment que no existeix. Riki Nendō treu el seu costat intel·ligent cada vegada que Shun Kaidō menteix sobre tenir poders fent-li preguntes que fa notar que és bo.

Kineshi Hairo

La força de voluntat de Kineshi Hairo i els seus constants exercicis fan que sempre estigui emanant una energia de calor que fins i tot li permet fondre la neu. Malgrat no haver nascut amb cap mena de poders psíquics, el germà de Kusuo, Kusuke Saiki és posseïdor d’un intel·lecte de 218 punts sobrepassant per molt el de humà normal.

Reita Toritsuka

L’actor de veu japonès del personatge de Reita Toritsuka, Hanai Natsuki va ser qui va cantar tant el primer opening de l’anime com el seu segon ending. El pare d’Aren Kuboyasu solia estar en una colla de motociclistes i la seva mare en una colla de dones, malgrat que veiem que el seu pare és un padiller reformat, no sabem gens quin era l’aspecte físic o la personalitat de la seva mare.

Es veu que és possible Chiyo Yumehara hagi adquirit lentament els mateix deliris que Kaido sobre tenir poders després d’haver-se enamorat d’ell com es veu kunado estant sola diu que la seva banda per als cabells és un segell. Els pare d’Akechi Tôma es troben divorciats sent Akechi el cognom de soltera de la seva mare, i Assumi el del seu pare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *