My Hero Academia

0 1
Read Time:1 Minute, 28 Second

La historia té lloc en un món on la majoria de la població ha desenvolupat dons, tot aixo va sorgir perquè un nado va neixer brillant; sorgint així herois com vilans. I entre la poca gent sense dons, està el protagonista d’aquesta historia Izuku Midoriya que el seu somni es convertirse en heroi al igual que el seu idol All Might pero no te cap quirk.

Izuku Midoriya

Izuki estaba pensat per ser un adult, però l’editorial va decidir cambiar-ho ja que no era molt llamatiu el disseny que posseïa i es va pensar que si fos jove, tindrea més empatia amb els seus lectors. All Might té la costum de dir paraules en angles perquè és nord-americà, però va decidir canviar el Japó perquè era el país (actualment) amb més casos criminals. Tots els seus atacs tenen nom d’un estat d’Estats Units, entre els atacs més recurrents ens podem trobar amb Texas Smash, All Might llança un cop de puny amb força suficient que la pressió del vent envia qualsevol cosa a volar, aquest moviment va ser utilizar per primera vegada per salvar a katsuki bakugou.

Toshinori Yagi
El 2 de novembre de 2015, va començar a publicar-se un manga spin off anomenat boku no hero academia smash i va ser escrit per Hirofumi Neda. El mango original va ser adaptat d'una dramatització denominat bomic, on es barregen actors de veu i efectes de sons practicament es un còmic amb sons. Fins ara el personatge Kenji Hikiishi es l'únic que ha mort en temps present de la sèrie. El nom real de All Might Toshinori Yagi i al igual que el seu deixeble en nom seu, també es fa referència el número de portador que ocupa.
Classe 1-A
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *