Que es el Multivers de Marvel?

0 1
Read Time:1 Minute, 19 Second

Amb l’estrena de Spiderman no way home a obert un nou món per a la gent que no ha llegit els còmics, ja que no és la primera vegada que apareix el tema del multivers.

PRIMER FIRMAMENT

Segur que us preguntareu que es i com va neixer aixo.

Resulta que aquest va neixer a partir d’un ser conscient que nomes es dedicave a existir ere un ser vagant en la nada aquest ere el primer firmament.

Aquest nomes va cometre un error el qual va ser crear vida els quals es deient aspirants que eren sers blancs i negres i els celestials que eren sers de colors. Els primers obeient al primer firmament i sempre intentaven complair-lo, pero els celestials eren diferents a ells els movie mes crear vida per a poguesi evolucionar i avançar per a que el univers creixera, cambiessi i finalment morís.

ASPIRANTS

Aixo va ser vist com un sacrilegi per el primer firmament el qual va fer que inicies la guerra celestial que va poder estar renyida pero els aspirants van crear una arma poderosa que mes tard serie coneguda com la armadura Godkiller amb aquesta els celestials tenien els dies comptats pero gracies a conflictes interns en els aspirants aquesta va ser apagada donan-li temps als rebeldes

CELESTIALS

multicolors per acabar amb els seus enemics i aixi trencar troços al primer firmament i fent-lo fugir als confins de la existencia amb els aspirants restants mentre que de les restes del primer firmament centenars de nous universos que van donar peu al primer multivers.

GODKILLER
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Que es el Multivers de Marvel?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *